For a better experience on Krysset, Enable JavaScript in your browser and refresh the page.
  • 20, OCT 2017, FRI 23:19:07
  • Krysset Shopping Cart (Handlekurven er tom)
KRYSSET PARTNERS
krysset partners


KRYSSET LOGIN
krysset login

UPCOMING TIPS
UPCOMING TIPS


Hvordan vinne på oddsen?For å maksimere overskuddet trenger du å ha en betting strategi. Uten en bettingstrategi er du dømt til å tape penger. Alle spillere har dårlige perioder og det er i disse periodene en bettingstrategi redder deg fra konkurs og ruin.

Hvor mye skal du satse da? Det avhenger av hvor mye penger du har å sette av til gambling. Summen du setter av er din bankroll. For noen er den 500kr, andre 2 000kr, 5 000kr, eller 100 000kr. Uansett hvor mye den er skal du ALDRI sette mer enn 5% av bankrollen. Dette er da 10units. Gjennomsnittsinnsatsen din skal normalt være mellom 3-4U, altså 1,5-2,0% av bankrollen din. Er gjennomsnittsinnsatsen din mer enn 2% satser du for hardt. Er bankrollen din 500kr så skal gjennomsnittsinnsatsen din være 10kr. Dette kan høres lite ut, men ved hjelp av tipsene til Team Krysset kan dette gå fort oppover. Satser du mer risikerer du konkurs og tape alle pengene. Når du har doblet bankrollen kan du doble innsatsen din.

For å maksimere gevinsten bør du ha flere bookmakere, for å spille til høyest odds. Det første du gjør nå er å opprette konto hos Neteller om du ikke har gjort det allerede. Da kan du gratis overføre penger mellom bookmakerene. Så oppretter du konto hos så mange bookmakere som bankrollen din tillater ved å klikke på bannerene du finner på http://www.krysset.net


Når det er gjort så er det bare en ting til du trenger å vite for å vinne på tipping; Spille minimum 95% singler. Det føles kanskje morsommere ut å spille forskjellige kombier, men vi lover deg at du taper på det i lengden. Det er faktisk ikke noe som er morsommere enn å tjene penger på oddstipping.

Til slutt husk at selv tips som føles som verdens sikreste kan ryke. Gambling er en marathon ikke en sprint.

Har du noen flere spørsmål angående bettingstrategi er du velkommen til å stille spørsmål på Kryssets egen chat.